Afslanking

Weightloss isabelgium
Weightloss

Stap voor stap op weg naar gewichtsverlies

Samen bereiken we gewichtsverlies door middel van een gezonde levensstijl. Deze twee gaan namelijk hand in hand. We behalen stap voor stap resultaten in gewichtsverlies door je levensstijl te veranderen.

 

Om jouw doelen te bereiken, staan we tevens 7 dagen in de week voor je klaar. Ik weet namelijk als geen ander met welke obstakels of pijnpunten je te maken krijgt onderweg naar een gezonde levensstijl, en dus ook gewichtsverlies. Een ‘quick fix’ methode bestaat er helaas niet, maar ik kan je wel helpen om een nieuwe levensstijl te creëren. Om vervolgens samen jouw doelen te bereiken.

 

Met samen bedoelen we onze community en ons ISABODY CHALLENGE concept, waarmee we vervolgens de beste resultaten neerzetten. We hebben verschillende programma’s die op jouw als persoon worden afgestemd. Twijfel je nog of heb je vragen? Stuur gerust een berichtje via WhatsApp, ik beantwoord graag jouw vragen.

Detox snel afvallen
Weightloss isabelgium
Weightloss pakket

Detox pakket

Weightloss isabelgium
Detox snel afvallen

Ben je opzoek naar een manier om snel en gezond af te vallen?

Dan raden wij dit pakket aan om onze 11-day detox challenge te voltooien.

Ontdek ons uitgelicht detox pakket voor zowel Shake Dagen als Detoxdagen met essentiële voedingsmiddelen ter ondersteuning van je gewichtshandhaving en algemene gezondheidsdoelstellingen.

Lijst van producten:

  1. 2 IsaLean™ Shakes (any flavour)
  2. 2 Nourish for Life™
  3. 1 Ionix® Supreme
ISABODY Challenge

Wat is ISABODY Challenge?

Met de ISABODY Challenge bereik je gewichtsverlies en een gezonde levensstijl. Met gewichtsverlies bedoelen we afvallen tot een gezond gewicht voor jouw lichaamslengte.

 

Gewichtsverlies levert vervolgens vele gezondheidsvoordelen op. Zoals lagere cholesterol, bloedsuikerspiegel en bloeddruk. Als ook minder stress op botten en gewrichten wat resulteert in minder werk voor het hart. Het is van vitaal belang om het gewichtsverlies te behouden om gedurende het hele leven deze gezonde voordelen te behalen.

Tijdens de uitdaging ISABODY bepaal je nieuwe doelen voor je gezondheid, fitness en algemene welzijn. Je wordt lid van een gemeenschap die je volop ondersteunt en enthousiast aanmoedigt. De ISABODY Challenge is dé manier om je levensstijl te transformeren.

We hebben maar één vraag: ga je de uitdaging aan?

Weightloss pakket

Basispakket gewichtverlies

Basispakket Gewichtsverlies is speciaal ontworpen om te beginnen met gewichtsverlies en u te helpen uw doelen te bereiken met een uitgebalanceerd dagelijks dieet. Het is het perfecte pakket voor gewichtsverlies dat u elke dag wellness biedt.

Bekijk ook het Medium pakket.

Geniet van de voordelen van IsaLean Shake ™ – een gezonde, uitgebalanceerde maaltijd, die een maximum aan voeding bevat in slechts 240 calorieën.
Ondersteun je lichaam tijdens een detoxdag met Nourish for Life™ en onze heerlijke snacks. Dat is hoe Isagenix intermittent fasting doet!
Tem je cravings met snacks die goedheid verpakken in elke hap

 

Weightloss pakket

Premium gewichtverlies

We hebben ook een Premium pakket ontwikkeld, ons Premium pakket om je te helpen voor altijd af te vallen, je lichaam te voeden en je te begeleiden naar een intuïtieve relatie met voeding. Dit is een stapje hoger dan het Basis pakket, je ontvangt ook lekkere snacks zoals IsaDelight™ chocolade en helpt je op koers te blijven!

We hebben ook het ultieme pakket .

package .

  • Geniet van de voordelen van IsaLean™ Shake – een gezonde, evenwichtige maaltijd met een maximale voedingswaarde in slechts 240 calorieën.
  • Ondersteun je lichaam tijdens een detoxdag met Nourish for Life™ en onze heerlijke snacks. Dat is hoe Isagenix intermittent fasting doet!
  • Tem je cravings met snacks die goedheid verpakken in elke hap.
ISA Belgium

Wat krijg je van ons?

Weightloss ISA Belgium

Laten we van start gaan?

Neem via onderstaand contactformulier contact met ons op en wij koppelen zo snel mogelijk terug.