ISA Belgium Logo

Afvallen

Afvallen met Isagenix Detox pakket
Weightloss

Afvallen op een gezonde & lekkere manier

Afvallen kan een uitdagende en soms ontmoedigende ervaring zijn, maar het kan ook een van de meest bevredigende en levensveranderende stappen zijn die u kunt zetten om uw gezondheid te verbeteren. Er zijn tal van methoden die beweren snel gewichtsverlies te bieden, maar het vinden van een duurzame en gezonde aanpak kan een langdurige impact hebben op uw welzijn.

 

Om jouw doelen te bereiken, staan we tevens 7 dagen in de week voor je klaar. Ik weet namelijk als geen ander met welke obstakels of pijnpunten je te maken krijgt onderweg naar een gezonde levensstijl, en dus ook gewichtsverlies. Een ‘quick fix’ methode bestaat er helaas niet, maar ik kan je wel helpen om een nieuwe levensstijl te creëren. Om vervolgens samen jouw doelen te bereiken.

Afvallen via ons detox pakket Isagenix
Afvallen met Isagenix Detox pakket
Afvallen pakket

Afvallen - Detox pakket

Afvallen met Isagenix Detox pakket
Afvallen via ons detox pakket Isagenix

Ben je opzoek naar een manier om snel en gezond af te vallen?

Dan raden wij dit pakket aan om onze 11-day detox challenge te voltooien. 

Een van onze meest populaire producten voor gewichtsverlies is de Isagenix IsaLean-shake. Deze shake is rijk aan eiwitten, vezels en essentiële voedingsstoffen om uw lichaam te voeden en uw hongergevoel te verminderen. 

Ontdek ons uitgelicht detox pakket voor zowel Shake Dagen als Detoxdagen met essentiële voedingsmiddelen ter ondersteuning van je gewichtshandhaving en algemene gezondheidsdoelstellingen.

Lijst van producten:

  1. 2 IsaLean™ Shakes (any flavour)
  2. 2 Nourish for Life™
  3. 1 Ionix® Supreme
ISABODY Challenge

Wat is ISABODY Challenge?

Met de ISABODY Challenge bereik je gewichtsverlies en een gezonde levensstijl. Met gewichtsverlies bedoelen we afvallen tot een gezond gewicht voor jouw lichaamslengte.

 

Gewichtsverlies levert vervolgens vele gezondheidsvoordelen op. Zoals lagere cholesterol, bloedsuikerspiegel en bloeddruk. Als ook minder stress op botten en gewrichten wat resulteert in minder werk voor het hart. Het is van vitaal belang om het gewichtsverlies te behouden om gedurende het hele leven deze gezonde voordelen te behalen.

Tijdens de uitdaging ISABODY bepaal je nieuwe doelen voor je gezondheid, fitness en algemene welzijn. Je wordt lid van een gemeenschap die je volop ondersteunt en enthousiast aanmoedigt. De ISABODY Challenge is dé manier om je levensstijl te transformeren.

We hebben maar één vraag: ga je de uitdaging aan?

Weightloss pakket

Afvallen - Basispakket

Basispakket afvallen is speciaal ontworpen om te beginnen met gewichtsverlies en u te helpen uw doelen te bereiken met een uitgebalanceerd dagelijks dieet. Het is het perfecte pakket voor gewichtsverlies dat u elke dag wellness biedt.

Of u nu net begint met uw gewichtsverliesreis of op zoek bent naar extra ondersteuning, de producten van Isagenix kunnen u helpen uw doelen te bereiken op een gezonde en duurzame manier. Met onze wetenschappelijk onderbouwde en effectieve producten kunt u uw lichaam voeden, uw metabolisme stimuleren en uw gewichtsverlies ondersteunen, terwijl u werkt aan een gezonde en evenwichtige levensstijl.

Weightloss pakket

Afvallen - Premium

We hebben ook een Premium pakket ontwikkeld, ons Premium pakket om je te helpen voor altijd af te vallen, je lichaam te voeden en je te begeleiden naar een intuïtieve relatie met voeding. Dit is een stapje hoger dan het Basis pakket, je ontvangt ook lekkere snacks zoals IsaDelight™ chocolade en helpt je op koers te blijven!

We hebben ook het afvallen premium pakket .

  • Geniet van de voordelen van IsaLean™ Shake – een gezonde, evenwichtige maaltijd met een maximale voedingswaarde in slechts 240 calorieën.
  • Ondersteun je lichaam tijdens een detoxdag met Nourish for Life™ en onze heerlijke snacks. Dat is hoe Isagenix intermittent fasting doet!
  • Tem je cravings met snacks die goedheid verpakken in elke hap.
ISA Belgium

Wat krijg je van ons?

Bij Isagenix begrijpen we hoe belangrijk het is om op een gezonde en veilige manier af te vallen, zonder de noodzaak om uw lichaam uit te hongeren of te belasten met onnodige stress. Daarom hebben we ons gericht op het ontwikkelen van effectieve en wetenschappelijk onderbouwde producten die uw gewichtsverliesreis kunnen ondersteunen.

Afvallen dankzij Isagenix

Laten we van start gaan?

Neem via onderstaand contactformulier contact met ons op en wij koppelen zo snel mogelijk terug.