ISA Belgium Logo

Collageen Beyouti Food

Cocotine isagenix
IsaBelgium Collageen Elixir
Collageen Elixir

Glow Radiantly, Live Beautifully

Een collageenkuur met collageen skin booster Collagen Elixir zorgt voor een verbeterde gezondheid en de conditie van huid, haar en nagels. De conditie van onze huid, haren en nagels zijn een weerspiegeling van onze gezondheid. Dagelijks besteed je veel tijd aan je huid, door deze goed te verzorgen met verschillende producten. Maar, vergeet daarbij de binnenkant niet!

 

Holistische anti-verouderingskracht uit de natuur, voor schoonheid die van binnenuit komt en naar buiten uitstraalt. De schoonheidsrevolutie Collagen Elixir biedt cel bescherming op het hoogste niveau. Collagen Elixir is door onder andere Marie Claire, Elle en Womans Magazine genomineerd tot de het beste collageen supplement. Probeer het nu zelf, bestel jouw collageen skin booster in de webhop.

Genomineerd als beste door:

Het beste voor jouw lichaam en huid

Collageen Elixir

Onze collageen is een Marine Colageen type 1 en bevat 5 gram maline collageen en is met een speciale technologie ontwikkelt die alleen wij gebruiken. Deze technologie heet de double nitru technologi, waardoor deze collageen elixir het maagzuur kan overwinnen en tot aan de dunne darm terecht kan komen.

Vanuit de dunne warm wordt de collageen opgenomen waardoor we deze verbluffende resultaten hebben en uitblinken ten opzichte van andere collagenen.

Je zal om je heen vooral collageen terug zien in vormen van poeders of tabletten, maar dit wordt al vaak niet goed opgenomen door het lichaam of zelfs onmiddelijk afgebroken door het maagzuur.

Onze collageen elixir bevat naast vitamine C ook botanicale toxic, wat bestaat uit aloe vera, acerola bessen, coij bessen en chamomile. Zinc en biotine zorgen dan weer op hun beurt voor een betere huid, nagels & gezonder haar.

  • Deze resultaten zijn van 2 flesjes per dag gedurende een maand. Nadien schakelde Gil over tot 1 flesje per dag. De zichtbare resultaten zijn van 1 maand.

  • Het bindweefsel wordt hersteld en hierbij tonen we aan dat ook de andere delen van het lichaam aangepakt worden. De knie streek heeft een opvallende verbetering

  • Patricia koos om in haar eerste 10 dagen een dubbele kuur te volgen van 2 flesjes per dag. Hierbij dronk ze s'morgens en s'avonds 1 flesje. Nadien schakelde ze over tot 1 flesje per dag

  • Melanie had last van psoriasis. Na meerdere consultaties / onderzoeken en behandelingen werd haar probleem niet verholpen. Na 14 dagen zagen Melanie al duidelijk een verbetering en het verzachten van de huid.

    -> Instagram

Collageen Elixir

Collageen 40 dagen pakket

Collageen Elixir

Collageen 60 dagen pakket