ISA Belgium Logo

Cocotine gebruikt vanaf nu ook onze Collageen Elixer! 

Cocotine isagenix
Dominique Vandaele
Dominique Vandaele

Founder

Alle blogberichten zien

Wij zijn apetrots om aan te kondigen dat we sinds kort samenwerken met Cocotine. Cocotine maakt koffie met liefde, en niet alleen met liefde voor smaak, maar ook voor hun ingrediënten. Wil jij meer weten over onze nieuwste samenwerkingspartner? Lees dan vooral verder! 

Wie is Cocotine
Cocotine is gek op koffie met hoogwaarde ingrediënten, en dat merk je gelijk als je er een uitprobeert! Vanuit hun standplaats in Gent zijn ze dagelijks bezig met het maken van hun luxueuze koffie’s en heerlijke brunches en ontbijten. Al hun gerechten worden gemaakt met hoogwaarde en natuurlijke producten, en ze geloven in de kracht van voeding. Maar zeker ook de kracht in soms jezelf even iets lekkers gunnen!

Waarom wij trots zijn om met Cocotine samen te werken 

  • Net als ons gelooft Cocotine in de kracht van voeding en hoogwaardige ingrediënten. Ze maken alleen maar gerechten en koffie’s gemaakt van hoogwaardige en luxueuze ingrediënten, en doen er ook alles aan om te zorgen dat ze hun klanten iets unieks aan kunnen bieden. Soort van goed bestaat voor hen net, enkel het beste voor hun klanten! Daarbij geloven ze ook in genieten, en wij vinden ook dat je mag genieten van wat je eet en drinkt. Anders is het ook allemaal niet vol te houden. Meer weten over Cocotine? Check dan hun website en Instagram voor meer info!

Wat houdt de samenwerking met Cocotine nou eigenlijk in? 
Fijn dat je het vraagt! Cocotine gebruikt vanaf nu onze Collageen Elixer voor hun Beauty Drink. Wat is de Beauty Drink? De Beauty Drink is er volledig op gericht om je (je raadt het vast al) mooier te maken! Het helpt de elasticiteit en stevigheid van je huid te bevorderen. Daarbij ondersteunt het drankje ook de aanmaak van collageen om de huid er jonger uit te laten zien en hydrateert het de huid ook van binnenuit voor een gezonde glans. Het drankje bestaat uit een innovatieve mix van marine collageen peptiden, gemixed met krachtige plantaardige ingrediënten, en dus ook onze Collageen Elixer! Al deze ingrediënten gecombineerd zorgen ervoor dat de huid elastischer, steviger en gezonder wordt.

Wat houdt de samenwerking met Cocotine nou eigenlijk in? 

Wij zijn apetrots op onze samenwerkingen met partners zoals Cocotine! Ben jij influencer, of heb een eigen zaak en ben je geïnteresseerd in onze producten of om met ons samen te werken? Wij zijn altijd op zoek gave bedrijven en mensen om mee te werken, dus voel je vrij om contact op te nemen met ons! 

Andere Blogs