ISA Belgium Logo

E-shot: de gezonde energie drink

EShot Isagenix
Dominique Vandaele
Dominique Vandaele

Founder

Alle blogberichten zien

Elke dag levert nieuwe uitdagingen. Om het beste uit jezelf te halen, kan je energie wel een boost gebruiken. Energy drinks zijn voor velen van ons niet meer uit het dagelijks leven weg te denken. En inderdaad geven energy drinks ons meer energie. De meeste energy drinks zijn echter niet zo gezond. Ze zitten vol suiker, zoetstoffen en kunstmatige toevoegingen. Daardoor leiden traditionele energiedrankjes vaak tot overgewicht en andere gezondheidsklachten.

Wie vol energie wil zijn én hecht aan een goede gezondheid is er een beter alternatief: het e-Shot.

Wat zit er in een e-shot?

Energy drinks kunnen niet zonder cafeïne en suiker. E-shots bevatten wél de cafeïne, maar niet de suikers of andere dikmakers.

Eén e-shot bevat slechts 35kcal. Maar je krijgt wél de boost van 80mg cafeïne. Ter vergelijking: een normaal kopje filterkoffie (125ml) bevat ongeveer 85 mg. Een glas cola (180ml) bevat normaal gemiddeld 18mg.

Geheel natuurlijk

De cafeïne in een e-Shot is afkomstig van groene thee en Yerba Maté. Maar een e-Shot is zoveel meer. Dankzij de heilzame kruiden (waaronder Siberische ginseng, meidoorn, maralkruid en schisandra) geeft dit alternatief voor energy drinks niet alleen een stoot energie, maar zorgt het ook voor betere prestaties.

Dankzij een e-Shot ben je scherper en kun je jezelf beter concentreren. Daardoor kun je de uitdagingen die op je pad komen beter aan.  Je bereikt meer en ervaart minder stress.

Wanneer gebruik je e-Shot?

Een e-Shot gebruik je op het moment dat het voor jou het beste uitkomt. Wanneer dat precies is, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie.

Sommige mensen nemen een e-Shot bij het ontbijt, zodat ze de dag vol energie kunnen beginnen. Anderen gebruiken deze natuurlijke energiebooster juist later op de dag, om de middagdip te overwinnen.  Sporters kiezen er vaak voor om hun e-Shot vlak voor het sporten te nemen.

Hoe drink je jouw e-Shot?

Gezonde voeding kan best veel gedoe zijn. Het maken van smoothies (en de bijbehorende afwas) kan veel werk opleveren. De e-Shot kost geen energy, het gééft je energie. Pak een gekoelde e-shot, schud hem even en drink je heerlijke energy shot.

Waar koop je e-Shot

Jouw dagelijkse dosis energie koop je heel makkelijk online. Bestel jouw e-Shots in een paar klikken via deze link.

Andere Blogs