ISA Belgium Logo

Ontdek je glans via onze Collagen Elixir van Isagenix

Collageen ontdek je glans
Dominique Vandaele
Dominique Vandaele

Founder

Alle blogberichten zien

Collagen Elixir zorgt voor een gezonde & betere huid.

Ontdek je ✨ glans ✨ met het flesje dat door Marie Claire werd uitgeroepen tot ‘beste innerlijke schoonheidsproduct’ en door Elle Australië werd beoordeeld met een 9/10❗️

Ondersteun:

✅ gezond haar

✅ huid

✅ nagels

Wat is Collagen Elixir

Collagen Elixir is de nieuwste stap in je schoonheidsritueel. Het is gemaakt met marine-collageenpeptiden, biotine, vitamine C, zink, en andere eeuwenoude plantaardige stoffen om een gezonde huid van binnenuit te ondersteunen. Het enige wat je nog moet doen is een slokje nemen en genieten!

Wat zijn de voordelen van collageen van type 1

Er zijn vele soorten collageen. Collageen van type I is de bouwsteen van de structuur van onze huid en maakt ongeveer 80% van de huidlaag uit. Ons lichaam maakt van nature collageen aan, maar de productie ervan neemt af naarmate we ouder worden.

☝️ Onderzoek heeft aangetoond dat collageensupplementen gunstig kunnen zijn voor het behoud van een gezonde en gehydrateerde huid. Marine-collageen bestaat voor het grootste deel uit collageen van type I en is rijk aan unieke, gespecialiseerde aminozuren die gericht zijn op de gezondheid van de huid en de natuurlijke productie van collageen door het lichaam ondersteunen.

Waar komt marine-collageen vandaan

Het marine-collageen in Collagen Elixir is afkomstig van in het wild gevangen koudwatervis uit de wateren voor de kust van Noorwegen, waarbij strenge, milieuvriendelijke praktijken worden gevolgd.

Is de verpakking van Collagen Elixir recycleerbaar

Ja, onze Collagen Elixir verpakking bestaat uit glas en is 100% recycleerbaar.

Bekijk het artikel met onze super beoordeling van een 9/10 door Elle Australia via https://lnkd.in/gfikijVf

Meer informatie over onze “little bottle of amazing”❓

Contacteer ons via pb of neem een kijkje op onze website https://lnkd.in/gzRa3Bte

Andere Blogs