ISA Belgium Logo

Isagenix - Collagen Elixir

Cocotine isagenix
IsaBelgium Collageen Elixir
Collagen Elixir van Isagenix

Onze Collagen Elixir Laat je schitteren van binnenuit.

Een collageenkuur met collageen skin booster Collagen Elixir van Isagenix zorgt voor een verbeterde gezondheid en de conditie van huid, haar en nagels. De conditie van onze huid, haren en nagels zijn een weerspiegeling van onze gezondheid. Dagelijks besteed je veel tijd aan je huid, door deze goed te verzorgen met verschillende producten. Maar, vergeet daarbij de binnenkant niet!

Holistische anti-verouderingskracht uit de natuur, voor schoonheid die van binnenuit komt en naar buiten uitstraalt. De schoonheidsrevolutie Collagen Elixir biedt cel bescherming op het hoogste niveau. Collagen Elixir is door onder andere Marie Claire, Elle en Womans Magazine genomineerd tot de het beste collageen supplement. Probeer het nu zelf, bestel jouw collageen skin booster in de webshop.

Genomineerd als beste door:

Collagen Elixir, het beste voor jouw lichaam en huid

Isagenix Collagen Elixir

Isagenix Collagen Elixir is een Marine Collageen type 1 en bevat 5 gram marine collageen en is met een speciale technologie ontwikkeld die alleen wij gebruiken. Deze technologie heet de double nutri technologie, waardoor deze collagen elixir het maagzuur kan overwinnen en tot aan de dunne darm terecht kan komen.

Vanuit de dunne darm wordt de collageen opgenomen waardoor we deze verbluffende resultaten hebben en uitblinken ten opzichte van andere collagenen.

Je zal om je heen vooral collageen terug zien in vormen van poeders of tabletten, maar dit wordt al vaak niet goed opgenomen door het lichaam of zelfs onmiddelijk afgebroken door het maagzuur.

Onze collageen elixir bevat naast vitamine C ook botanische tonic, wat bestaat uit aloe vera, acerola bessen, Goij bessen en kamille extract. Zink en biotine zorgen dan weer op hun beurt voor een betere huid, nagels & gezonder haar.

  • Patricia koos om in haar eerste 10 dagen een dubbele kuur te volgen van 2 flesjes per dag. Hierbij dronk ze 's morgens en 's avonds 1 flesje. Nadien schakelde ze over tot 1 flesje per dag

  • Deze resultaten zijn van 2 flesjes per dag gedurende een maand. Nadien schakelde Gil over tot 1 flesje per dag. De zichtbare resultaten zijn van 1 maand.

  • Melanie had last van psoriasis. Na meerdere consultaties / onderzoeken en behandelingen werd haar probleem niet verholpen. Na 14 dagen zagen Melanie al duidelijk een verbetering en het verzachten van de huid.

    -> Instagram

  • Het bindweefsel wordt hersteld en hierbij tonen we aan dat ook de andere delen van het lichaam aangepakt worden. De knie streek heeft een opvallende verbetering

Isagenix Collagen Elixir

Collageen 40 dagen pakket

Isagenix Collagen Elixir

Collageen 60 dagen pakket