ISA Belgium Logo

Isagenix viert 21 jaar !

Isagenix bestaat 21 jaar
Dominique Vandaele
Dominique Vandaele

Founder

Alle blogberichten zien

Isagenix viert 21 jarig bestaan en biedt 20% korting. 

Isagenix bestaat nu 21 jaar en om dit te vieren, bieden ze een grote korting van 20% op een aankoop van 70 flesjes collageen en daarboven op krijg je nog eens gratis een jeugdserum bij. Dit is een fantastische aanbieding en een geweldige kans om dit fantastische product uit te proberen.

 

De korting van 20% is van toepassing voor alle bestaande en nieuwe klanten van Isagenix. Ben je een nieuwe klant en bestel je 70 flesjes collageen elixir dan ontvang je er ook nog eens gratis de jeugdserum van CelleToi bovenop. Kies voor een autoshipment om ook nog eens te geniet van gratis verzending.

 

Deze autoshipment kan je ten alle tijden wijzigen of stopzetten !

 

De actie loopt nog tot maandag 27 april 2023 

Collageen is een van de belangrijkste bouwstenen van ons lichaam en speelt een cruciale rol bij het behoud van een gezonde huid, haar en nagels, evenals bij het ondersteunen van gezonde botten en gewrichten. Het is geen wonder dat er tegenwoordig talloze collageen supplementen op de markt zijn, elk belovend om de huid te verjongen, rimpels te verminderen en de gezondheid te verbeteren. Een van de beste en meest populaire producten op de markt is het Collageen Elixir van Isagenix.

Een van de belangrijkste ingrediënten in het Collageen Elixir is gehydrolyseerd viscollageen. Dit is een zeer zuivere vorm van collageen die gemakkelijk door het lichaam wordt opgenomen en gebruikt om de gezondheid van de huid te verbeteren. Het collageen in het product is afkomstig van duurzame bronnen en is vrij van kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveermiddelen.

Ontdek hier meer info over onze collageen elixir 

Andere Blogs