ISA Belgium Logo

Wil jij een sixpack krijgen ?

Dominique Vandaele
Dominique Vandaele

Founder

All Posts

start met ons traingschema voor jouw sixpack

Met Isabelgium’s nieuwe programma voor gezond en verantwoord afvallen, bieden we ook de unieke kans om persoonlijk gecoacht te worden. Onze aanpak heeft al fantastische resultaten opgeleverd bij voorgaande klanten en we willen nu iedereen de gelegenheid geven om dit zelf te ervaren.

Het uiteindelijke doel: een strakke sixpack met Isabelgium

Een belangrijk onderdeel van gezond afvallen is het verbeteren van je buikspieren. 

Een strak en tonisch sixpack is het bewijs dat je hard aan het werk bent geweest en een gevolg van een gezonde leefstijl. 

Bij Isabelgium helpen we je graag om dit doel te bereiken.

Hoe werkt Isabelgium in combinatie met oefeningen voor een sixpack?

Om het proces te versnellen, hebben we een voorbeeld van een trainingsschema toegevoegd. Het volgen van dit schema zorgt voor gerichte oefeningen op je buikspieren en is speciaal ontwikkeld door onze experts. Hieronder vind je het schema:

  • Oefening 1: Crunches – 3 sets van 12-15 reps
  • Oefening 2: Leg Raises – 3 sets van 12-15 reps
  • Oefening 3: Russian Twists – 3 sets van 12-15 reps
  • Oefening 4: Plank – 1 set van 1 minuut
  • Oefening 5: Mountain Climbers – 3 sets van 12-15 reps

Herhaal dit schema 3-4 keer per week en zie hoe je buikspieren verbeteren. Onze experts staan klaar om je te begeleiden en te motiveren om het beste resultaat te behalen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat je het figuur krijgt waar je altijd al van gedroomd hebt. Dus waar wacht je nog op? Start nu met Isabelgium en ga vandaag nog aan de slag met de verbetering van je buikspieren!

Welke vetpercentage heb je nodig voor een zichtbare sixpack

Het percentage waarbij buikspieren zichtbaar worden, is afhankelijk van verschillende factoren. Een belangrijke factor is de hoeveelheid vet op de buik. Als je vetpercentage laag is, zullen je buikspieren al snel zichtbaar zijn. Gemiddeld wordt aangegeven dat voor mannen de buikspieren zichtbaar zijn bij een vetpercentage van ongeveer 10-12%. Bij vrouwen is dit iets hoger, namelijk rond de 18-20%.

Met Isabelgium krijg je toegang tot persoonlijke coaching en speciaal ontwikkelde trainingsschema’s waarmee je op een gezonde manier je vetpercentage kunt verlagen. Hierdoor worden je buikspieren sneller zichtbaar en kun je het resultaat blijvend behouden.

“Slim en snel afvallen met Isabelgium: verlaag je vetpercentage en onthul je buikspieren” 

“Isabelgium: de sleutel tot zichtbare buikspieren” 

“Maximaliseer het resultaat met persoonlijke coaching en trainingsschema’s van Isabelgium”

Als je snel een lagere vetpercentage wilt bereiken, dan moet je een combinatie van oefeningen en gezonde voeding volgen. Het is belangrijk om te weten dat het niet mogelijk is om alleen buikvet te verbranden, je moet het lichaam als geheel aanpakken. Hieronder staan enkele tips die je kunnen helpen bij het bereiken van een lagere vetpercentage:

  1. Beweeg voldoende: Beweging en lichaamsbeweging zijn belangrijk om vet te verbranden en om de spieren te tonen die onder het vet liggen. Isabelgium biedt verschillende oefeningen en trainingen aan om je te helpen bij het verbranden van vet.
  2. Gezonde voeding: Een gezonde voeding speelt een belangrijke rol bij het bereiken van een lagere vetpercentage. Het is belangrijk om te zorgen dat je een evenwichtige voeding krijgt met voldoende eiwitten, gezonde vetten en koolhydraten.
  3. Drink voldoende water: Water is belangrijk om het lichaam te hydrateren en om het afvalstoffenproces te ondersteunen. Het drinken van voldoende water helpt ook bij het verbranden van vet.
  4. Stress beperken: Stress kan ertoe leiden dat het lichaam cortisol aanmaakt, een hormoon dat het verbranden van vet belemmert. Isabelgium biedt stressmanagement-oefeningen aan om je te helpen het stressniveau te verminderen en het verbranden van vet te ondersteunen.
  5. Slaap: Voldoende slaap is belangrijk voor het lichaam om zich te herstellen en om energie op te bouwen voor de volgende dag. Slaapgebrek kan ertoe leiden dat het lichaam meer cortisol aanmaakt, waardoor het verbranden van vet belemmerd wordt.

Door deze tips te volgen en door samen te werken met Isabelgium, kun je snel een lagere vetpercentage bereiken en daarmee ook de buikspieren beter laten zien.

You might also enjoy