ISA Belgium Logo

Wij bieden schoonheids- en gezondheidsprofessionals de mogelijkheid om het collageen elixir te verkopen zonder inventaris of kosten vooraf.

Breng jouw zaak naar een volgend niveau dankzij onze revolutionaire collageen elixir.

Maar liefst 264 zaken in Europa zagen hun inkomsten stijgen dankzij onze Collagen Elixir.

Uniek op de markt

Geen prijsconcurrentie

Passief inkomen

Tevreden klanten

Wat is Collageen Elixir?

Onze collageen is een Marine Colageen type 1 en bevat 5 gram maline collageen en is met een speciale technologie ontwikkelt die alleen wij gebruiken. Deze technologie heet de double nitru technologi, waardoor deze collageen elixir het maagzuur kan overwinnen en tot aan de dunne darm terecht kan komen.

Vanuit de dunne warm wordt de collageen opgenomen waardoor we deze verbluffende resultaten hebben en uitblinken ten opzichte van andere collagenen.

Je zal om je heen vooral collageen terug zien in vormen van poeders of tabletten, maar dit wordt al vaak niet goed opgenomen door het lichaam of zelfs onmiddelijk afgebroken door het maagzuur.

Onze collageen elixir bevat naast vitamine C ook botanicale toxic, wat bestaat uit aloe vera, acerola bessen, coij bessen en chamomile. Zinc en biotine zorgen dan weer op hun beurt voor een betere huid, nagels & gezonder haar.

Genomineerd als beste door:

Enkele verbluffende resultaten - Collageen Elixir

  • Melanie had last van psoriasis. Na meerdere consultaties / onderzoeken en behandelingen werd haar probleem niet verholpen. Na 14 dagen zagen Melanie al duidelijk een verbetering en het verzachten van de huid.

  • Patricia koos om in haar eerste 10 dagen een dubbele kuur te volgen van 2 flesjes per dag. Hierbij dronk ze s'morgens en s'avonds 1 flesje. Nadien schakelde ze over tot 1 flesje per dag

  • Het bindweefsel wordt hersteld en hierbij tonen we aan dat ook de andere delen van het lichaam aangepakt worden. De knie streek heeft een opvallende verbetering

  • Deze resultaten zijn van 2 flesjes per dag gedurende een maand. Nadien schakelde Gil over tot 1 flesje per dag. De zichtbare resultaten zijn van 1 maand.

    -> Instagram

Goedgekeurd door de Europese overheid

10 jaar lang werd onze Collageen Elixir en andere producten onderworpen aan wetenschappelijke onderzoeken. We zijn dan ook trots te kunnen zeggen dat deze 100% werden goedgekeurd door de wetenschap.

Dit zorgt ervoor dat we kunnen samenwerken met dokters en apothekers die in staat zijn onze producten aan te bieden aan hun klanten.

Ook professionele zelfstandigen en/of mensen uit de medische sector mogen onze producten verkopen wat trouwens werd goedgekeurd door de Europese overheid.

Meld je aan en maak kans op

een GRATIS proefpakket Collageen Elixir