ISA Belgium Logo

Voetbalploeg club Brugge gaat samenwerking aan met Isagenix

Club brugge isagenix
Dominique Vandaele
Dominique Vandaele

Founder

Alle blogberichten zien

Voetbalploeg club Brugge gaat samenwerking aan met Isagenix

Club Brugge heeft in September besloten om een samenwerking aan te gaan met het Amerikaanse multi level marketing bedrijf Isagenix. Isagenix staat er namelijk om bekend hoogwaardige en kwalitatieve producten af te leveren en Club Brugge is er dan ook van overtuigd dat de supplementen van Isagenix een groot verschil kunnen maken voor Club Brugge, de Stay Fit Campagnes en de Stadium Run.

Club Brugge en Isagenix

Club Brugge en Isagenix gingen begin September een samenwerking aan om op die manier een gezonde levensstijl te kunnen promoten. Dankzij deze collaboratie kan Isagenix namelijk makkelijk contacten leggen in de bedrijfswereld en zo het ‘’stay-healthy’’ verhaal promoten aan bedrijven en hun werknemers.

Isagenix zal met Club Brugge ook meewerken aan de Stay Fit Campagnes en aan de Stadium Run, en dit voor de komende twee seizoenen.

Wie is Isagenix?

Isagenix is een Amerikaans multi level marketingbedrijf. Isagenix is een volwaardig voedingssysteem met een uniek detoxsysteem, vitaliteitstonic, maaltijden, snacks en vitamines aan de man die mensen helpen een gezonde levensstijl aan te nemen en om gezicht te verliezen.

Ook biedt Isagenix een hele body challenge aan waar je in 16 weken tijd een geweldige transformatie ondergaat – zowel wat je lichaam als levensstijl betreft.

Wie is Club Brugge?

Club Brugge is een Belgische voetbalploeg in de eerste klasse en werd in 2019-2020 nog landskampioen. De ploeg werd in 1891 opgericht en sinds 1959 speelt Club Brugge in het Jan Breydelstadion. In 2015 haalde de ploeg nog de kwartfinale van de UEFA Cup.

Club Brugge werkt graag samen met bedrijven en initiatieven die een gezonde levensstijl promoten.

Waarom een samenwerking tussen Isagenix en Club Brugge?

De samenwerking tussen Isagenix en Club Brugge is de volgende, logische stap voor het voedingsbedrijf Isagenix. Isagenix probeert namelijk al een tijdje een stevige voet aan de grond te krijgen in België. Hoewel het multi-level marketing bedrijf de laatste jaren een sterke groei kende in België, willen zij hun producten naar een breder publiek toe promoten en een gezonde levensstijl in Vlaanderen en Wallonië aan de man brengen. Door een samenwerking aan te gaan met Club Brugge kan men zowel bedrijven als particulieren bereiken en hun verhaal over gezonde voeding en een gezonde levensstijl verspreiden.

Hoe kan ISABelgium ook JOU helpen?

Nu Isagenix voet aan de grond heeft in België door een grote samenwerking aan te gaan met Club Brugge is de vraag natuurlijk hoe Isagenix ook JOU kan helpen?

Wel, Isagenix biedt een hele hoop lekkere en gezonde producten aan die jou kunnen helpen gewicht te verliezen, een gezonde levensstijl aan te nemen of om meer energie op te bouwen. Alle producten van Isagenix zijn ontworpen om lekker en voedzaam te zijn en om ervoor te zorgen dat je alle vitaminen en mineralen binnenkrijgt die je dagdagelijks nodig hebt.

Welke producten biedt Isagenix aan? 

Zoals hierboven reeds vermeld is Isagenix een Amerikaans bedrijf dat vooral voedingssupplementen voor gewichtsverlies of betere sportprestaties aanbiedt. Op die manier probeert Isagenix een gezonde levensstijl te promoten en helpt het bedrijf mensen eveneens om gewicht te verliezen.

Het bedrijf heeft momenteel twee lijnen: een lijn die je helpt om gewicht te verliezen en een lijn die je helpt om meer energie op te bouwen en om over het algemeen een gezonde levensstijl aan te houden.

Isagenix Lean Shakes

De Isagenix Lean Shakes zijn macrobiotische samengestelde shakes die speciaal ontwikkeld zijn als evenwichtige maaltijd voor mensen die graag enkele kilootjes kwijt willen raken. De shakes bestaan uit melk- en whey proteines en zijn verkrijgbaar in aardbeiensmaak, vanillesmaak en chocoladesmaak. Tevens bieden zij ook alles planted based aan op basis van Bruine rijst en split erwten.

In deze shakes zitten gezonde koolhydraten en essentiële vetten die ons lichaam nodig heeft om te presteren. Daarnaast zitten er in de shake ook meer dan 23 vitamines en mineralen zodat je ook tijdens het diëten lekker gezond blijft.

IsaLean Bar

Wie zegt dat je tijdens het diëten niet mag snoepen? De Isalean bar is een gezonde snack zonder toegevoegde suikers, kleurstoffen of smaakstoffen en kan perfect gegeten worden in combinatie met de Body Challenge van Isagenix.

De IsaLean bar is momenteel beschikbaar in Chocolade en Chocolate Cream Crisp smaak en bevat minder dan 260 calorieën per chocoladereep.

Isagenix Greens

Iedere dag een gezonde dosis groenten en fruit eten is niet altijd even makkelijk – daarom kwam Isagenix met het product Isagenix Greens op de markt. Dit poeder wordt gemixt met water om een lekker gezond drankje te maken. Wanneer je een portie Isagenix Greens inneemt krijg je een boost van groenten zoals spinazie, boerenkool, spirulina, broccoli en chlorella.

Isagenix Greens kan worden gemixt met je shake of gewoon met water. Ook indien je het moeilijk vindt om je kinderen groentjes te doen eten is Isagenix Greens zeker een aanrader!

Whey Thins

Eet jij graag een zakje chips? Dan moet je deze Whey Thins zeker een keertje proberen! Whey Thins is het nieuwe, gezonde alternatief voor chips en bevat maar 100 calorieën per zakje. Deze thins zijn perfect geschikt voor vegans en mogen gegeten worden tijdens je cleanse dag. Daarnaast zijn de Whey Thins ook nog eens glutenvrij waardoor mensen met een glutenintollerantie deze snack perfect kunnen eten!

De Whey Thins zijn momenteel beschikbaar in Thai Sweet Chilli en Cheddar smaak en bevatten 10 tot 11 gram proteïnen.

IsaDelight

Hoe bedoel je? Geen chocolade eten wanneer je op dieet bent? Met IsaDelight mag je lekkere chocolade eten zonder dat jij je schuldig hoeft te voelen. Een vierkantje IsaDelight bevat slechts 60 calorieën. Daarnaast is IsaDelight momenteel beschikbaar in de smaken donkere chocolade en melkchocolade met zeezout en karamel.

In de IsaDelight chocolade zit heel wat vitamine B en groene thee – rijk aan antioxidanten. De IsaDelight chocolade kan makkelijk gecombineerd worden met je Body Challenge.

Lees er alles over op de newssite van Club Brugge 

Andere Blogs