ISA Belgium Logo

Wij zijn op zoek naar jou!

bijverdienste
Dominique Vandaele
Dominique Vandaele

Founder

Alle blogberichten zien

Ben jij helemaal into een gezonde lifestyle, fitness en skincare? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Isabelgium staan wij voor op een natuurlijke manier gezonder, happier en energieker worden. Ben jij op zoek naar een gezondere levensstijl, gewichtsverlies, betere sportprestaties óf eerder op zoek naar innerlijke schoonheid die straalt van buiten? En haal jij je geluk uit andere mensen helpen en inspireren om dit ook te doen? Lees dan verder om erachter te komen hoe je bij ons niet alleen een gezondere levensstijl kan bereiken, en hier tegelijk een inkomen uit kunt krijgen, maar ook hoe je andere mensen helpt om dit ook te bereiken.

Wie zijn wij

Beauty is not in the face, Beauty is a light in the heart. Wij geloven dat echte schoonheid van binnen komt, en dit bedoelen we ook aardig letterlijk. Wij geloven namelijk dat als je van binnen goed voor jezelf zorgt en jezelf voedt met natuurlijke en gezonde producten, je dit ook zult zien aan de buitenkant. En dan hebben we het niet alleen over gewichtsverlies of een mooier lichaam, maar ook over een frissere en gezondere huid. Maar ook van binnenuit merk je grote verschillen, denk aan meer energie, je fitter voelen, gelukkiger en misschien nog wel het belangrijkste: je kunt het beste halen uit jezelf. Bij Isabelgium geloven we dat het allemaal begint met een gezonde levensstijl. Dus van binnen. Om dit voor elkaar te krijgen vinden wij het belangrijk om mensen te inspireren een gezonde en actieve levensstijl te ontwikkelen, en om producten te gebruiken die de huid op natuurlijke wijze ‘’beautifyen’’. 

 

Weightloss & sport

Een gezond gewicht en regelmatig sporten is key om je goed te voelen. En gewichtsverlies bereik je met een gezonde(re) levensstijl. Veel mensen trappen in de val van denken dat gewichtsverlies snel zou moeten gaan, maar dit is absoluut niet waar! Het is stukken makkelijker voor jezelf om een langzame aanpak te doen, en dit houdt in een nieuwe levensstijl beginnen. En om je resultaten te behouden op lange termijn is een nieuwe levensstijl ontwikkelen ook absoluut noodzakelijk.

Als wij één ding hierin zeker weten is het dat je levensstijl veranderen een behoorlijke opgave kan zijn, en het is erg lastig om dit helemaal alleen te doen. Samen is makkelijker dan alleen, en daarom hebben wij een community opgezet rond onze ISABODY CHALLENGE. In deze community staan wij 7 dagen per week voor je klaar en heb je ook contact met mede deelnemers van de challenge. 

 

Wat is de ISABODY challenge?

De ISABODY challenge is erop gericht om gewichtsverlies te bereiken en tegelijk ook een gezonde levensstijl te ontwikkelen. Het programma is er ook op gericht om een gezond gewicht te bereiken, wij geloven niet in crash diëten! Tijdens de Challenge bepaal je je eigen gezondheids- en fitnessdoelen, en wij doen er alles aan om je te helpen je doelen te behalen. Je wordt lid van een community die je volop ondersteunt en enthousiast aanmoedigt. De ISABODY Challenge is dé manier om je levensstijl te transformeren. Meer weten over de ISABODY Challenge? Klik hier voor meer informatie

 

Collageen

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het lichaam. Je lichaam maakt het zelf aan, en het heeft talloze functies, waaronder het soepel en strak houden van de huid. Maar na een bepaalde leeftijd neemt deze aanmaak helaas af. Is er een manier om te voorkomen dat dit gebeurd? Helemaal voorkomen is helaas (nog) niet mogelijk. Wat je wel kunt doen is het tekort dat je opbouwt naarmate je ouder wordt aanvullen met een supplement. Gebruik daarom het collageen supplement ‘Collagen Elixir’ voor de blijvende opbouw van collageen. 

 

Collagen Elixir

Een collageenkuur met collageen skin booster Collagen Elixir zorgt voor een verbeterde gezondheid en de conditie van huid, haar en nagels. De conditie van onze huid, haren en nagels zijn een weerspiegeling van onze gezondheid. Daarom is het verzorgen van je huid van binnenuit onmisbaar, je huid alleen aan de buitenkant verzorgen heeft maar beperkt effect! 

 Meer informatie over onze Collageen Elixers vind je hier

 

Skin care

Peptiden zijn fundamentele bouwstenen van eiwitten in de huid. Ons multi-peptideconcentraat overspoelt je huid met eiwitten die de verschijning van fijne lijntjes en rimpels aanpakken om een gelifte, stralende teint en zichtbaar verminderde fijne lijntjes te onthullen.

Met onze multi-peptideconcentraat voedt je je huid met eiwittensie fijne lijntjes en rimpels in je huid aanpakken, en zo zorgen voor een stralende teint met minder zichtbare fijne lijntjes.

 

Voordelen van onze CELLETOI BOTANISCHE BLENDTM

Celletoi is gemaakt met alle huidtypes in gedachten. De unieke technologieën in het product, werken om de hydratatie van de huid aan te vullen, natuurlijke oliën in balans te brengen, de huidbarrière te versterken, de algehele teint te verbeteren en de huidtextuur gladder te maken. Zoals bij alle huidproducten, raden we aan om voor gebruik een pleistertest uit te voeren als u zich zorgen maakt over huidallergieën of -gevoeligheden. 

  • Helpt beschermen tegen schadelijke omgevingsstressoren zoals luchtverontreiniging
  • Verbetert de algehele gezondheid van de huid
  • Bevat: ginseng, groene thee, zoethoutwortel, lavendel, kurkuma, rozemarijn & tijm

Meer weten over de Colletoi Botanische BlendTM? Klik dan hier voor meer informatie

De voordelen van samenwerken met ons

Wij zijn op zoek naar influencers zoals jij. Ben jij geïnteresseerd om samen met ons te werken aan een gezondere levensstijl voor iedereen? Neem dan contact met ons op! 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Andere Blogs